Sarıkaya İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin toplumdaki rollünü fark eden ve yerine getiren başkaları ile iyi ilişkiler kuran iş birliği içinde çalışabilen çevresinde edilgen olduğu kadar etkin uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.

Misyon: İdareci, öğretmen ve okul personeli olarak bir bütün olarak saygı ve sevgi çerçevesinde bütün imkânsızlıklara rağmen öğrencilerimizin öğrenmeleri bilgili başarılı kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri 21. Yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilen beceriler kazanmaları için hiç durmadan yorulmadan çalışacağız.

Başarılar:

Saatler: 09:00 ve 14:45
Isınma: Kalorifer sistemi mevcuttur.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sarikayailkokul.meb.k12.tr

Adres - Sarıkaya Mahallesi 127917.Sokak No 9 Kadınhanı/KONYA

Öğretim Şekli :Normal öğretim.

Yerleşim Yeri - Köy yerleşimine sahiptir.Okulumuz köyün merkezine kurulmuştur.

Adres - Sarıkaya Mahallesi 127917.Sokak No 9 Kadınhanı/KONYA

Ulaşım Köyümüze ulaşım köy dolmuşu(bazı zamanlar), şahsi araç ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun İl merkezine uzaklığı 135 km, ilçe merkezine uzaklığı 75 km´dir.